Lechwedd Deep Mine Tour

Als u van plan bent een reis naar Noord-Wales altijd snel dan raden we zeker een bezoek aan lechwedd Deep Mine en het nemen van de ondergrondse tour van de afgedankte leisteen mijn.

Lechwedd Deep Mine Tour oppervlak

Op de Deep Mine Tour gaat u eerst aan boord van de steilste kabelspoorweg in het Verenigd Koninkrijk en daalt u over 500 ft naar de heuvel. Tijdens de Tour hoor je het verhaal van een jong kind en zijn familie terwijl ze de leisteen mijnen werken. Je zult de technieken zien die de oude mijnwerkers oorspronkelijk zouden hebben gebruikt en je ze zelfs uitproberen als je dat wilt.

Lechwedd Deep Mine Tour boor

 

Op de Deep Mine Tour bezoekt u verschillende kamers op verschillende niveaus in de leisteen mijn sommige groter dan anderen en sommige zelfs overspoeld en u zult meer te weten komen over de rijke geschiedenis van het gebied. Noord-Wales is bezaaid met niet-vervallen leistenen mijnen en steengroeven, het was ooit een van de hoogste producerende gebieden van leisteen in het Verenigd Koninkrijk.

Lechwedd Deep Mine Tour ketens

Je leert over de omstandigheden waarin de mijnwerkers zouden hebben gewerkt, hoe ze hun leven hebben geleefd en krijgt zelfs een demonstratie hoe de Lei is gesplitst en gekleed klaar om over de hele wereld te exporteren.

Lechwedd Deep Mine Tour Jacobs ladder

Elke Slate Cavern binnen Lechwedd Deep Mine is uitgerust met een aantal geweldige technologie om de Tour interessanter te maken. Er zijn lichtshows, geprojecteerde hologrammen, luidsprekers en meer, het is een echt fascinerende plek om te bezoeken en goed met het toevoegen van de Deep Mine-Tour naar uw reisroute.

Lechwedd Deep Mine Tour 1

Lechwedd diepe mijn net buiten Blaenau Ffestiniog, u gemakkelijk de auto te krijgen en er is een gratis parkeerplaats die gratis is.

Neem een jas of tenminste iets warmer!

Toen we Lechwedd Deep Mine bezochten, maakte ik de fout om geen jas te nemen. Ik zou zeker aanraden om een jas te nemen als je van plan bent om Lechwedd Deep Mine te bezoeken, want het is vrij koud daar! Ik denk dat de Tour Guide zei rond 7,5 graden Celsius en we bezochten in de zomer!

De lagere niveaus van de leisteen mijn op Lechwedd zijn overspoeld en ontoegankelijk, de Tour neemt je wel een aantal van de bovenste niveaus die niet worden overspoeld. Maar je ziet kristalhelder overstroomde grotten, wat op zich een geweldig gezicht is.

Lechwedd Deep Mine Tour overspoeld

Er zijn andere activiteiten in de omgeving, zoals zip Lines, de ondergrondse trampolines die bekend staan als bounce below en zelfs een mountainbike Park.

shares